logo

 

STARTSIDA   FÖRETAGET   TJÄNSTER   KVALITÉ   KONTAKT   REFERENSER  

Säkert och tryggt

Det finns många fördelar med att välja kakel och klinker i badrum. En av de största är dess enastående livslängd. Men det innebär inte att det ensamt kan står emot fukt i all evighet. Det hänger istället på ett ordentligt förarbete och ett bra tätskikt. Vi använder endast tätskikt som är godkända av Byggkeramikrådet (BKR) och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum 10:1 (BBV) vilka är avsedda att användast i våtutrymmen, toaletter och tvättstugor i bostäder. För mer fakta om branschregler se www.bkr.se eller www.gvk.se. Där kan du också se godkända leverantörer av tätskikt. Materialet bör komma från en och samma leverantör. Om inte kan du få problem med försäkringen om det inträffar en vattenskada, då de olika leverantörerna kan hävda att deras material givetvis inte matchar varandra.

Ansvar

Byggkeramiksrådets branschregler för våtrum (BBV) är ett frivilligt regelsystem. För att BBV skall gälla måste reglerna avtalas mellan betsällare och behörig entreprenör. Vi tar ansvar endast om dessa regler följs. Väljer kunden något annat avsäger vi oss ansvar. Kunden får ett arbetsintyg där vi utförligt skriver vårat arbetssätt och vilket material vi använt.

Mickes kakel har ansvarsförsäkring. Ansvarsförsäkringen täcker entreprenörens kostnader för att åtgärda eventuell skada på beställarens egendom i samband med arbetet.

 

 

 
MICKES KAKEL | VILLAGATAN 22, 521 31 FALKÖPING | 0707 41 28 46 | INFO@MICKESKAKEL.SE
Copyright | missingdot 2009